SIGURNA KARTA ZA PREMIJER LIGU: Preuzmi fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD i igraj na Engleze!

Spremi se za Premijer ligu!

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu, iammo važnu vest za vas – fudbal se vraća i to na velika vrata!

Istina je da već neko vreme gledamo kvalifikacije za evropska takmičenja, ali onaj najbolji fudbal tek stiže – i to u Englesku! Za ovaj petak zakazan je početak Premijer lige, koja startuje utakmicom aktuelnog šampiona – Mančester sitija i Barnlija, koji je, zanimljivo, tek izborio povratak u elitu.

Podsetimo, „Građani“ su na čelu sa Pepom Gvardiolom pokazali apsolutnu dominaciju prethodne sezone, te su osvojili čak tri trofeja – FA Kup, Premijer ligu i dugo čekanu Ligu šampiona. A, da li to može da ponovi i ove sezone?

Ostaje da vidimo, ali ono što je sigurno jeste da ćete čitave sezone uživati u fantastičnoj ponudi za online klađenje – SAMO U MERIDIANU!

Naime, sportska kladionica Meridian, kao i uvek donosi fantastične bonuse, najveće kvote i najbolju ponudu za fudbal, naročito kada se radi o Premijer ligi!

Pa, krenimo redom…

Najpre, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujte svoj nalog i odmah dobijate neverovatnih 4.000 RSD na vaš račun i to POTPUNO BESPLATNO! Priznajte da ovakav BONUS DOBRODOŠLICE do sada niste imali…

Ali, to nije sve… Nakon toga, ostanite na istom mestu, jer vas čekaju i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI i to već za prvo kolo Premijer lige. Hajde da pogledamo nekoliko zanimljivih predloga za tiket:

Barnli – Mančester siti, dvojka 1.35

Arsenal – Notingem Forest, kec 1.25

Everton – Fulam, kec 2.30

Njukasl – Aston Vila, kec 1.80

Čelsi – Liverpul, dvojka 2.50

Dakle, široka ponuda je tu, ali ovde nije kraj iznenađenjima, jer kada Meridian časti – SVI DOBIJAJU! Kladi se na Engleze i osvoji dodatni bonus – uplati depozit, odigraj tiket koji sadrži barem jedan meč iz Premijer lige i kvalifikuješ se za bonus od 1.000 RSD!

Sve detalje saznaj OVDE i ne zaboravi – Meridian je kuća najvećih bonusa!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DEFINITIVNO PRELOMIO: Stojaković pronašao gde će nastaviti razvoj!

Mladi košarkaš Andrej Stojaković, sin čuvenog reprezentativca Predraga promenio je koledž ove godine. Odustao je od igranja za Stenford. Dovodio se...

POVEZANE OBJAVE