Duljaj izneo očekivanja pred Radnički: Poražen si samo kada se predaš

U utakmici trećeg kola Superlige, fudbaleri Partizana dočekuju niški Radnički, a trener crno-belih Igor Duljaj je izneo očekivanja pred ovaj meč.

Svaki navijač koji kupi kartu za ovaj meč moći će besplatno da gleda revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv azerbejdžanskog Sabaha u četvrtak.

-Čeka nas rival koji je izgubio obe utakmice, to je opasno, može da nas zavara, doveli su perspektivnog trenera, ali najvažnije je kako ćemo mi da izgledamo. Od igrača ću tražiti da budu maksimalmo motivisani i da od prvog minuta vršimo agresivni presing”, istakao je Duljaj na konferenciji za medije. Znam da sam došao u najtežem trenutku, ne tražim alibi, nije me sramota, meni je čast da budem trener Partizana i otići ću onog trenutka kada budem dao poslednji atom snage, dodao je Duljaj i nastavio:

-Poražen si samo kada se predaš, a ja se ne predajem. Verujem u ove momke i to je jedini put da bismo opstali. Napraviću jednu ili dve izmene, kroz utakmice se najbolje ulazi u formu. Umor, dug put i vlažnost vazduha ne priznajem.

Duljaj je rekao da mu je problem pošto na raspolaganju ima samo tri štopera, kao i da će od uprave tražiti pojačanje na krilnoj poziciji.

-Radnički je sada za nas derbi, posle dva teška gostovanja, odigrali smo dobro i podrška nam mnogo znači. A posle Radničkog možemo da priđamo o Sabahu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE