Bahar neplanirano dobija pojačanje u ofanzivi

Crvena zvezda je blizu da kompletira roster za nastup u tek započetoj sezoni, u kojoj će se po prvi put takmičiti direktno u Ligi šampiona.

Jasno je da je ofanzivni deo tima najpopunjeniji i da pršti od konkurencije. O tome svedoči i nejasan status dugogodišnje uzdanice Aleksandra Kataija, iako je trenutno povređen. Čak se odustalo od angažovanja trećeg špica, pošto su se Peter Olajinka i Žan-Filip Kraso pokazali odlično.

Ipak, konkurenciju bi dodatno mogao da ojača i mladi Andrija Maksimović. Mladi fudbaler je postgao gol u pobedi filijale Grafičara nad Jedinstvom sa Uba u Prvoj ligi Srbije, i tako postao, sa 16 godina, 2 meseca i 5 dana, najmlađi Zvezdin fudbaler koji je tresao mrežu u seniorskom fudbalu.

Ipak, kada je reč o rekordu u dresu Zvezde, drži ga Luka Jović sa 16 godina, 5 meseci i isto toliko dana. Međutim, Barak Bahar je, kako se šuška, rešen da pruži šansu mladom Maksimoviću i u redovima šampiona Srbije, putem dvojne registracije. Tako bi dobio priliku da napadne i ovaj “apsolutni” rekord koji drži aktuelni napadač Fiorentine.

Plan je da igrač rođen 2007. godine trenira sa prvim timom i vreba priliku za debi, ali će najverovatnije i dalje uglavnom nastupati za tim Marka Neđića u Prvoj ligi Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE