CRNO-BELI POBEDILI RADNIČKI: Natho i Severina vodili Partizan do pobede (VIDEO)

U okviru trećeg kola Superlige Srbije fudaleri Partizana su na svom stadionu savladali Radnički iz Niša rezultatom 2:1.

Posle prvih 45 minuta utakmice između Partizana i Radničkog iz Niša vodio je tim sa Nišave. Slabu igru Partizana u prvih 15 minuta kaznio je njihov nekadašnji đak Sava Petrov, koji je sjajnim prodorom uputio odličan udarac i matirao Jovanovića. Od tog trenutka pa do kraja prvog dela Partizan je bio bolji rival, koji je imao inicijativu ali to nije uspeo da kruniše golom. Pokušao je prvo Menig, pa Severina, da bi Saldanja umalo savladao Rosića kada je uputio jak udarac a lopta je pogodila prečku, međutim promene rezultata do odlaska na odmor nije bilo. Odličnu priliku propustio je i Marković koji je glavom šutirao posle kornera ali je lopta otišla pored gola gostiju.

Nastavio je Partizan sa odličnim napadima i u drugom delu. Pretili su redom Saldanja, Menig, Natho i Severina, dok je Brazilac propustio čak tri sjajne prilike. Napadi crno-belih se isplatili u 78. minutu, kada je sudija dosudio penal za Partizan nakon što je Pejović srušio Stojkovića. Siguran sa penala bio je jedan od najboljih igrača Partizana Bibras Natho, a totalni preokret doneo je Ksander Severina nekoliko minuta kasnije.

Na kraju, Partizan je uspeo da preokrene i ostvari veoma važna tri boda.


Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OBELEŽIO TREĆU RUNDU PO EVROLIGE: Košarkaš Makabija MVP

Nakon trećih utakmica u plej-ofu Evrolige, poznato je da je Real Madrid prvi učesnik F4 u Berlinu. Večeras priliku da...

POVEZANE OBJAVE