IMT zabeležio prvu superligašku pobedu posle revije golova, blistao 17-godišnjak (VIDEO)

Fudbaleri novg superligaša IMT-a ostvarili su prvi trijumf u elitnom rangu pošto su bili bolji u Novom Pazaru od istoimenog tima sa 4-3.

Domaće navijače je već u 3. minutu obradovao Nigerijac Adetunji Adešina, ali je 17-godišnji Miloš Luković poravnao rezultat tek sedam minuta kasnije. Ipak, Mitar Ergelaš je prednost na stranu Pazaraca vratio u 34. minutu, a potom su plavo-beli i sačuvali zalihu do poluvremena.

Prava uzbuđenja usledila su u poslednjih nešto više od deset minuta. Prvo je ponovo na scenu stupio mladi Luković izjednačujućim golom u 81. minutu, ali ponovo radost nije dugo trajala.

Prednost na stranu domaćina vratio je Uroš Lazić četiri minuta kasnije, da bi u završnici Viktor Živojinović preuzeo ulogu junaka meča. On je u zaustavnom vremenu, u roku od dva minuta, prvo asistirao Glišiću za novo izjednačenje, a potom i sam bio strelac za preokret i konačnih 4-3.

U narednom kolu IMT dočekuje Čukarički, dok će Pazarci na noge Radniku u Surdulici.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sastavi: Nađ odmah napravio promene!

Fudbalski klub Partizan danas prvi put nastupa pod vođstvom novog šefa struke Alberta Nađa. Rival mu je Vojvodina u derbiju...

POVEZANE OBJAVE