Kerkez: Voleo bih da igramo protiv Olimpijakosa

Čukarički je imao 11 vezanih pobeda na domaćem terenu, a onda im je u goste došla borbena ekipa Javora i meč je završen rezultatom 2:2.

Trener Brđana, Dušan Kerkez je izneo utiske sa ovog susreta.

-Bili smo nestrpljivi u nekim delovima utakmice, pre svega u prvom poluvremenu, napravili smo nekoliko vezanih grešaka u pasovima. Želeli smo da što pre rešimo pitanje pobednika. Iz dve greške smo primili dva gola, ali i to je sastavni deo fudbala. Uz veliko poštovanje mom kolegi Radovanu Ćurčiću i ekipi Javora, očekivali smo tri boda iz ove utakmice. Znali smo da će biti teško, da za rivala imamo dobru, kompaktnu i disciplinovanu ekipu, uz odličan kontranapad. Čak i kad smo kontrolisali utakmicu, pri našem vođstvu od 2:1, došli smo u situaciju da vratimo Javor u igru. Posle izjednačenja je bilo mnogo teže da postignemo pogodak – kazao je Dušan Kerkez, šef struke Čukaričkog, koji je potom nastavio:

– Očekivano je da će ekipe na Banovo brdo dolaziti da se brane. Sami smo podigli nivo i očekivanja, znamo šta nas čeka. Moramo da budemo strpljivi, da ne ulazimo u nervozu, moramo da radimo na tim stvarima. Nemam utisak da smo u bilo kom trenutku potcenili Javor. Videli smo u prve dve utakmice da su oni čvrsta, dobra ekipa. Krenuli smo dobro, ali smo ušli u žurbu.

Čukarički još uvek čeka rivala u plej-ofu za Ligu Evrope. Biće to pobednik dvomeča Olimpijakos – Genk, u prvom susretu u Pireju crveno-beli su slavili sa 1:0.

 Dve kvalitetne ekipe, veliki favorit će biti ekipa protiv koje budemo igrali u plej-ofu, ko god to bio. Nismo imali sreće. Grci su nam bliži narod, možda bi za nijansu bilo bolje da igramo sa njima. Ali, sada stvarno razmišljamo samo o IMT-u, a biće vremena za Olimpijakos ili Genk – zaključio je Kerkez.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE