APSOLUTNO ZASLUŽENO! Napoli je napustio na poražavajući način, ali sad će raditi posao iz snova

Luciano Spaleti je na razočaravajući način otišao iz Napolija kojem je doneo ‘Skudeto’ nakon više od 30 godina čekanja, ali sudbina se pobrinula da nakon kiše dođe sunce.

Na dominantan način prošle sezone Napoli je stigao do naslova prvaka Italije. Već nakon dve trećine sezone bilo je potpuno jasno da će ‘Skudeto’ na jug Italije.

Napoli je s klupe predvodio temperamentni Luciano Spaleti, te je ispunio san navijačima ovog kluba i postao prvak Italije nakon više od 30 godina čekanja.

Međutim, kontroverzni vlasnik Napolija Aurelio de Laurentis našao je način da pokvari odnos sa Spaletijem i ovaj je na veliko iznenađenje navijača u najgorem moguće trenutku napustio klub.

Mnogi su mišljenja kako je učinjena velika nepravda prema Spaletiju, ali dolaze bolji dani za ovog stručnjaka kada je posao u pitanju i vrlo brzo bi trebao dobiti ogromnu čast.

Naime, kako javljaju apeninski mediji, favorit za preuzimanje reprezentacije Italije je upravo Spaleti, nakon što je Roberto Manćini iznenada podneo ostavku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Predsednik Zvezde se javno zahvalio Baharu

Fudbalski klub Crvena zvezda postigao je dogovor sa bivšim trenerom Barakom Baharom oko isplata primanja. Tim povodom oglasio se...

POVEZANE OBJAVE