Borjan opet ispao od Makabija, Birmančević strelac u trileru u Pragu (VIDEO)

Odigrani su revanš mečevi 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona i višeni su vrlo uzbudljivi dueli.

Najzanimljivije je bilo u Pragu gde su Sparta i Kopenhagen odigrali pravi triler, gde je ekipa iz Danske prošla posle boljeg izvođenja penala.

U prvom meču je bilo 0:0, dok je posle 90. minuta u revanšu bilo 1:1. Gol za izjednačenje za Spartu je postigao Veljko Birmančević u 80. minutu.

U dodatnih 30 minuta višena su 4 gola, a Sparta je dva puta dolazila do vođstva, a Danci su se oba puta vraćali. Posle penala su prošli dalje gde ih čeka Rakov koji je slavio 0:1 protiv Arisa iz Limasola.

Makabi iz Haife je slavio protiv Slovana i u drugom meču 3:1 i tako poslao ekipu Milana Borjana u Ligu Evrope. Za bivšeg golmana Zvezda je ovo drugi put zaredom da ispada od šampiona Izraela iz kvalifikacija.

Klasvik sa farskih Ostrva je završio svoj san o plasmanu u Ligu šmapiona pošto je u 112. minutu primio gol od Moldea za 2:0 i na taj način će nastaviti takmičenje u Ligi Evrope.

PSV je slavio 1:3 protiv Šturma i rutinski prošao dalje, dok Servet nije uspeo da pobedi Rendžers i posle 1:1 tim iz Škotske ide dalje. Galatasaraj je pobedio i u revanšu Olimpiju 1:0, a strelac jedinog gola je bio Mauro Ikardi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Junajted nastavio da se bruka, poznat prvi tim koji ispada iz lige! (VIDEO)

Završene su još četiri utakmice 35. kola engleske Premijer ige, a nakon Šefildu više ne ostaje ni nada da...

POVEZANE OBJAVE