NIŠTA OD INTERA! Samardžić uzalud prošao lekarske preglede, Nerazuri dogovorili drugo pojačanje

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić vratio se treninzima Udinezea, što potvrđuje da je propao već viđen transfer u Inter.

Klub i zastupnici igrača su veoma brzo dogovorili lične uslove ugovora, a tek nekoliko dana kasnije su se i klubovi međusobno dogovorili. Transfer je uključivao i mladog Đvanija Fabijanija, koji je trebalo da krene na drugu stranu.

Obojica igrača su već prošla i lekarske preglede, a kad se čekala samo zvanična potvrda, sve je pokvario igračev otac. On je naprasno želeo da promeni uslove ugovora svog sina, na šta vicešampion Evrope nikako nije hteo da pristane.

Čak je i sam Samardžić senior tvrdio da veruje da će se ipak sve rešiti, tvrdeći da Rafael Pimento nije bio ovlašćen da progovara u njihovo ime, iako je on dogovorio sve. Međutim, ispostavilo se da nije baš tako. Transfer je izgleda definitivno propao, ukoliko ne dođe do novih iznenađenja.

Za to vreme, Inter je potvrdio transfer levog beka Karlosa Augusta, koji je stigao iz Monce u transferu vrednom 13 miliona evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Otkazan sastanak upravnog odbora Partizana

Sednica Upravnog odbora FK Partizan, koja je trebalo da bude održana danas, otkazana je u poslednjem trenutku. Kako javlja Kurir,...

POVEZANE OBJAVE