JUNAJTED ZAVRŠIO ISTRAGU: Bliži se odluka u slučaju Grinvud!

Fudbaleri Mančester Junajteda su trijumfalno protiv Vulverhemptona počeli učešće u Premijer ligi.

U međuvremenu, klub se oglasio u vezi sa optužbama na račun Mejsona Grinvuda za seksualno zlostavljanje devojke.

On je njih oslobođen a klub je u međuvremenu sproveo internu istragu. Tim povodom su se oglasili saopštenjem:

Imajući u vidu oslobađanje svih optužbi protiv Mejsona Grinvuda u februaru 2023., Mančester Junajted je sproveo istragu u vezi sa navodima protiv njega. To je za sobom povuklo dosta dokaznog materijala i onoga što nije za javnost, i što smo čuli od ljudi direktno upoznatih sa slučajem. Tokom tog procesa, blagostanje navodne žrtve bilo je centar naše istrage, i poštujemo njeno pravo na anonimnost. Takođe, imamo i obaveze prema Mejsonu kao našem zaposlenom, koji je u klubu od sedme godine, napisali su oni.

Dalje se nastavlja u objavi:

Faza prikupljanja činjenica je sada završena, i u poslednjoj smo fazi da donesemo odluku o Mejsonovoj budućnosti. Nasuprot medijskim spekulacijama, ta odluka nije još uvek doneta i trenutno je predmet naširoke debate unutar kluba. Čitava odgovornost je na izvršnom direktoru. Kada bude donešena, odluka će biti blagovremeno saopštena i obrazložena partnerima unutar i van kluba, stoji u saopštenju na sajtu Mančester Junajteda.

Grinvud je za seniorski tim sa Old Traforda odigrao 129 mečeva. Postigao je 35 golova uz 12 asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DEFINITIVNO PRELOMIO: Stojaković pronašao gde će nastaviti razvoj!

Mladi košarkaš Andrej Stojaković, sin čuvenog reprezentativca Predraga promenio je koledž ove godine. Odustao je od igranja za Stenford. Dovodio se...

POVEZANE OBJAVE