U Firenci ne žale novac, spremni da odreše kesu za super talentovanog Italijana!

Fiorentina će i sledeće sezone igrati Ligu Konferencija, u kojoj je prošle sezone igrala finale.

Sada u Firenci imaju veće ambicije i žele da i u Seriji A napadnu viša mesta, a odlučili su da potpuno rekonstruišu napad. Otišao je Artur Kabral, a stigli su Nzola i Beltran.

Sada žele korak dalje, i kako prenosi italijanska štampa, započeli su akciju dovođenja super talentovanog Italijana Tomaza Baldancija.

Igrač Empolija ima 20 godina i našao se na meti Juventusa i Liverpula. Fiorentina je spremna za ofanzivnog veznog da plati čak 30 miliona evra, što bi bila rekordna kupovina kluba. Za sada rekord drži Niko Gonzales koji je iz Štutgarta stigao za 24 miliona.

Novac za ovu operaciju u Firenci će obezbediti prodajom Sofijana Amrabata koji pregovara sa više klubova, a očekuje se i odlazak Gaetana kastrovilija kojem je u poslednjem trenutku propao transfer u Bormut.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Košarkaš Studentskog centra prijavljen za NBA draft!

Mladi košarkaš Studentskog centra Luka Bogavac prijavio se za ovogodišnji NBA draft, saopštio je njegov menadžer Miško Ražnatović. https://www.sportskacentrala.com/2024/04/28/jos-jedan-igrac-mege-se-prijavio-za-nba-draft/?swcfpc=1 Bogavac...

POVEZANE OBJAVE