DULJAJ ISKRENO O DOLASKU U PARTIZAN: Da je dobro, ne bi zvali mene

Fudbaleri Partizana napravili su veliki preokret i pobedom u Humskoj posle penala nad Sabahom došli do plejofa za ulazak u evropsku Ligu konferencija.

Do evropske jeseni ostaje još jedna prepreka – danski Nordsjeland, protiv kog će srpski tim takođe gostovati u prvom duelu, u četvrtak od 18.30 sati.

U međuvremenu se pojavio i intervju trenera Partizana Igrora Duljaja u nedeljniku “Ekspres”, u kom se prisetio i situacije kada je preuzeo tim u veoma lošoj situaciji.

Već sam imao ponudu da preuzmem Partizan, ali sam rekao da nisam spreman i da mislim da tim treba da bude drugačiji. Verujem i znam da je klub bio u potrazi za drugim rešenjima, trenerima koji su bolji od mene, koji imaju veće ime, međutim, postoje neki razlozi zbog kojih treneri nisu želeli da dođu u Partizan. Vodio sam se logikom ‘da je dobro, ne bi zvali mene’. To je činjenica i nema potrebe da se lažemo, iskren je bio trener crno-belih, pa objasnio:

Nisam došao da se učim na Partizanu, ali nisam hteo da dozvolim da Partizan nema trenera, da ne želi niko da dođe. To je nešto što me je strašno pogodilo. Ja ne pričam o ljudima, pričam o jednoj instituciji kakva je Partizan i koja traje od 1945. godine. Ne govorim o imenima, rukovodiocima, već o Partizanu kao takvom, obrazložio je Duljaj svoj angažman u Humskoj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE