Duljaj jasan: “Nama su potrebna pojačanja, ali izgleda da me niko ne čuje”

Fudbaleri Partizana prošli su plej-of za Ligu konferencija pošto su posle penal drame izbacili Sabah 2:0 (penali 5:4).

Nakon meča svoje utiske izneo je trener Partizana Igor Duljaj, koji je bio zadovoljan igrom svog tima, a imao je i jasnu poruku za upravu crno-belih.

– Kako da kažem, sve znaju, gde treba da se ide šta treba da se radi. Ovo je velika pobeda igrača koji su izašli na teren. Opet, ne možemo sve da uradimo bez podrške navijača. Oni su ti koji su nas pogurali da napravimo ovo. Nama su potrebna pojačanja, ali izgleda da me neko ne čuje, rekao je Duljaj i dodao:

– Verovao sam u pobedu. Mi smo rekli da moramo odmah, čim izađemo, da budemo opasni, visok presing. Sada ćemo da pravimo presing onako kako treba. Nismo promenili taktiku. Ona je ista, ali je pristup meču bio drugačiji. Zasluge idu igračlima. Bili smo opasni, ja sam verovao da ćemo proći, samo nisam verovao da će biti na penale.

– Neki nisu verovali da možemo ovo da ostvarimo, smejali su nam se. Ali jednu stvar ne smemo da zaboravimo. Partizan je srpski klub. Važno je da svi naši klubovi prođu. Ja se ne naslađujem kada neki srpski klub doživi neuspeh.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đurišić odličan u drugoj utakmici pred Draft!

Mladi srpski košarkaš Nikola Đurišić bio je odličan na drugoj utakmici koju je odigrao u sklopu priprema za predstojeći...

POVEZANE OBJAVE