Majk Džejms pričao o ponudi Partizana i Olimpijakosa: Videćemo sledeće godine

O budućnosti Majka Džejmsa se mnogo spekulisalo, a on će karijeru nastaviti u ekipi Monaka. Ipak sa sigurnošću se može reći da mu je ovo poslendnja sezona u ovom timu.

Među onima koji su se interesovali za njegov potpis ovog leta su bili Olimpijakos i Partizan.Njegov bivši tim je bio nešto bliže, ali povratak u Pirej nije realizovan.

-Nisam se ni sa kim dogovorio. Ali, bilo je raspitivanja u vezi sa mojom budućnošću, rekao je Džejms i dodao:

-Ne znam da li sam centralna figura ili deo planova. Rečeno mi je da ostajem, tako da sam ovde. Imao sam neka pitanja na koja još nisam dobio odgovore. Promatrao sam svoje opcije.

Navodno je bio i u pregovorima sa prvim čovekom Pantinaikosa Dimitrisom Janakopulosom.

-Mislim da me je pitao koji je moj status. Rekao sam mu da ne mislim da ću napustiti Monako, tako da se praktično tu zaustavilo, ističe nekadašnji igrač CSKA.

Negira da ga je dolazak Kembe Vokera izbacio iz koloseka i u potragu za begom iz Monaka.

-Ne mislim da me je njegov dolazak doveo do toga da kažem ‘moja budućnost je loša‘. Bilo je teško sa trojicom prošle sezone, sa četvoricom izgleda gotovo nemoguće. Valjda ćemo pohvatati sve u hodu. Ne znam šta će se desiti. Drago mi je što je tu i želi da pomogne. Šta god da je potrebno da se pobedi, smatra Džejms koji je upitan da li je razgovarao sa trenerom Sašom Obradovićem u vezi sa ovom temom:

-Imao sam mnogo razgovora sa trenerom, ali ne mislim da se on mnogo bavi pojačanjima. Ne znam da li je to bila njegova želja, ali mislim da nije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE