Oglasio se novi igrač Partizana: NBA košarkaš ima poruku za navijače crno-belih

Frenk Kaminski novi je košarkaš Partizana. U profesionalnoj karijeri, Frenk je do sada nastupao za četiri NBA tima: Šarlot Hornets (2015 – 2019), Finiks Sans (2019 – 2022), Atlanka Hoks (2022 – 2023) i Hjuston Rokets (2023). 

Nakon potpisivanja ugovora sa šampionom ABA lige je izjavio.

-Uzbuđen sam zbog prilike koja mi se ukazala. Znam da dolazim u klub bogate istorije koji ima misiju da osvaja trofeje. Veoma sam srećan zbog prilike da igram velike mečeve. Podšrka navijača koju ovaj klub ima je luda i jedva čekam da zaigram pred njima,, rekao je Kaminski koji sa majčine strane ima i srpske korene. 

-Moja porodica je još uvek bliska sa srpskom zajednicom u Ilinoisu i Srpskom nacionalnom federacijom u Sjedinjenim Državama koja svake godine organizuje veliki košarkaški turnir. I ja sam nekada bio uključen u to”, naglasio je Kaminski i osvrnuo se na igranje u Atlanti sa Bogdanom Bogdanovićem. 

-Bilo je sjajno igrati sa njim. On je fantastičan košarkaš i još bolji prijatelj. Njega sam prvog pozvao kada se pojavila mogućnost da pređem u Partizan. On je rekao mnogo lepih stvari o klubu i gradu, što mi je pomoglo da donesem odluku o potpisivanju ugovora”, naglasio je Kaminski i poslao poruku navijačima Partizana.

-Želim da navijači znaju da dolazim da se takmičim i pobeđujem. Svi mi govore da Partizan ima najbolje navijače na svetu i da su ludi za košarkom. Ne mogu da dočekam da zaigram pred njima, zaključio je Kaminski. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LOŠE VESTI: Topić mora na operaciju?

Loše vesti za nikolu Topića i Crvenu zvezdu posle prvog meča finala ABA lige. Mladi srpski plejmjeker je napustio teren...

POVEZANE OBJAVE