Inter siguran na startu nove sezone protiv Galijanijeve Monce, Lautaro raspoložen, Arnautović već upisao asistenciju (VIDEO)

Fudbaleri milanskog Intera ostvarili su pobedu na startu nove sezone Serije A, pošto su slavili sa 2-0 protiv Monce na Đuzepe Meaci.

Junak utakmice je Lautaro Martinez, koji je postigao oba gola za svoj tim.

Već u osmom minutu je doneo prednost nakon što mu je Damfris ubacio loptu sa desne strane posle kontre.

Drugi put je Arentinac bio precizan u 76. minutu, kada je ispratio još jednu kontru i materijalizovao asistenciju najnovijeg pojačanja Nerazura Marka Arnautovića. Prethodno je austrijski ofanzivac na terenu zamenio Markusa Tirama, još jedno ovoletošnje pojačanje velikana iz Milana.

U narednom kolu tim Simone Inzagija gostuje Kaljariju, a Monca dočekuje Empoli.

Fiorentina je bila ubedljiva na gostovanju Đenovi, gde je pobedila sa 4-1.

Već do 11. minuta bilo je 2-0 za ljubičaste, posle golova Biragija i Bonaventure, dok je već u 40. minutu gotovo sve dileme otklonio Nikolas Gonzales, kada je povisio na 3:0.

Bonaventura je u 56. minutu svom učinku pridodao i asistenciju, a Mandragora povisio na 4-0. Utešni pogodak za domaće postigao je Davide Biraći samo dva minuta kasnije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan poraz Partizana: TSC bolji od crno-belih

U okviru 32.kola Superlige fudbaleri Partizana su na svom terenu izgubili od TSC-a rezultatom 1:2. Poluvreme u Humskoj završeno je...

POVEZANE OBJAVE