Majk Džejms otkrio da je razgovarao sa Mirotićem i koji klub mu je bio prva opcija

Velika bura se podigla u vezi sa Nikolom Mirotićem ovog leta. Bilo je jasno da ne može više da nastavi saradnju sa Barselonom, ali se odužio raskid ugovora. Mnogi klubovi su ga želeli, a u jednom trenutku je delovalo da je praktično novi košarkaš Partizana.

Ipak, na kraju se to nije desilo, a i iz srpskog kluba su bili veoma razočarani razvojem situacije. Naime, nakon raskida ugovora sa Kataloncima, obnovilo se interesovanje nekih klubova, koji su nudili bogatstvo.

U podkastu “Basketnjuza” o želji da zaigraju zajedno u Monaku govorio je Majk Džejms, koji je otkrio da je i sam često razgovarao sa Mirotićem ovim povodom. Na kraju je u Monako stigla još veća svetska košarkaška zvezda Kemba Voker, sa kojim će Džejms igrati u bekovskom tandemu. Kako će to izgledati – ostaje da vidimo.

Čitao sam članak gde se smatra da smo nas dvojica među najboljim igračima koji nikada nisu osvojili titulu u Evroligi. Sada sam nekako logično razmišljao da ga dovedem u Monako posle fajnal-fora, gde ni on ni ja nismo bili zadovoljni kako se sve završilo.Očigledno je imao problema u Barseloni, a oni su imali svojih problema, tako da je najlakši odgovor bio Monako. Tako da sam pokušao da povežem tačke i da mu olakšam da ode negde. Očigledno, nisam sportski direktor, vlasnik ili trener, tako da ne mogu da obećavam i govorim o novcu. Sve što mogu da uradim je da im kažem dobro i loše i da im kažem da želim da igram sa njima, i nadam se da će to uspeti, rekao je Džejms, pa otkrio:

Nije nas izabrao. Imao je mnogo toga. Kao prijatelj, bio je veoma otvoren prema meni sve vreme o tome šta će da uradi. Trudio sam se da mu ne smetam previše jer ne želiš da smetaš nikome kada tako donosi veliku odluku. Ali, ja sam mnogo posezao, skoro svaki drugi dan, samo da razgovaram i vidim šta radi i da vidim šta misli. Razumeo sam da je Partizan na prvom mestu kao njegova odluka, pa onda mi. On je izabrao Partizan, mi smo krenuli dalje. Kada se desila stvar sa Partizanom, Milan je bio kao poslednji koji je ostao, smatra eksplozivni plej.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE