SPEKTAKULARAN BONUS ZA VIKEND TIKET: Preuzmi 4.000 RSD i pretvori ih u milione!

Vikend znači samo jedno – fudbal i tiket vredan miliona!

Navikli smo da pomno pratimo top lige, a da vam je neko rekao da ćete sa nestrpljenjem čekati utakmice Premijer lige Saudisjke Arabije – da li biste mu verovali na reč?

Verovatno ne, ali kako vreme odmiče – čini se da je ova daleka zemlja sve popularnija, te da ćemo sve češće tražiti prenose mečeva tamošnjeg prvenstva.

Svetski fudbal je doživeo novi potres – poput brojnih zvezda kao što su Kristijano Ronaldo i Sergej Milinković-Savić, put Saudijske Arabije krenuo je i Brazilac Nejmar, koji je tako postavio nove standarde, naročito one finansijske.

Nejmar je potpisao dvogodišnji ugovor vredan 150 miliona, a osim toga počašćen je i vilom sa 25 soba, ličnim osobljem, automobilima, privatnim avionom i nestvarnim bonusima, čak i za promovisanje Saudijske Arabije na društvenim mrežama.

Zvuči kao san, ali u poslednje vreme – čini se da je ovo realnost svetskog fudbala. I zato – ovog vikenda, uz standardan fudbalski program, sigurni smo da ćemo pomno pratiti i Saudijsku Arabiju, a da se ništa ne propusti pobrinula se sportska kladionica Meridian, koja i za ove mečeve daje jednako dobre uslove za klađenje.

Osim što sve novoregistrovane korisnike časti fantastičnim BONUSOM DOBRODOŠLICE od 4.000 RSD, Meridian donosi i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI za svaku utakmicu!

U nastavku vam donosimo nekoliko predloga za klađenje i naravno – nećemo propustiti ni Saudijce:

Al Hilal – Al Feiha,

Al Itihad – Al Tae, kec 1.15

Totenhem – Mančester junajted, dvojka 2.40

Udinese – Juventus, dvojka 1.90

Union Berlin – Majnc, kec 2.05

Da biste upotpunili ovaj fudbalski vikend, potrebno je da se registrujete i verifikujete svoj nalog OVDE, a onda se prepustite fudbalu i spektakularnim kvotama koje vas čekaju na dobro poznatoj adresi – meridianbet.rs.

Ne čekajte ni sekund – uživajte u fudbalskim čarolijama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED POVRATKOM U PLS: Dobrašinović napustio Pančevo?

Fudbaleri Železničara remizirali su na svom terenu 1:1 sa niškim Radničkim u plej-autu Superlige. Vodili su golom Kahvića od 49....

POVEZANE OBJAVE