Prekinut Nordsjelandov niz pobeda pred Partizan, najbolji igrač pred odlaskom, igru ranije napustio još jedan bitan fudbaler (VIDEO)

Poslednja prepreka Partizana na putu ka plasmanu u grupnu fazu evropske Lige konferencija je danski Nordsjeland, koji je danas odigrao prvenstvenu utakmicu pred gostovanje crno-belih.

Njihov niz od četiri uzastopne pobede danas je prekinut na gostovanju Silkeborgu, pošto su poraženi rezultatom 2:0.

Krenuli su gosti veoma ofanzivno i bili bolji u prvom poluvremenu, ali je nedostajala realizacija. Najviše problema Nordsjelandu zadavao je 18-godišnji fudbaler iz Gane Ibrahim Osman, koji je međutim morao da napusti igru već u 37. minutu. Pored njega, ni najbolji igrač rivala crno-beli Ernest Nauma nije bio u sastavu tima, pa je izvesno da će se preseliti u Lion i da je pitanje dana kada će se ovaj transfer ozvaničiti.

U drugom poluvremenu se sve okrenulo. Poveli su domaći golom Sorena Tangšteta sa penala u 56. minutu, čemu je prethodio faul u šesnaestercu nad Aleksanderom Lindom.

Upravo je Lind odličnu partiju krunisao golom u 67. minutu, kada je postavio konačan rezultat, odlično isprativši akciju svog tima.

U prvoj utakmici dvomeča plejofa za ulazak u Ligu konferencija Nordsjeland dočekuje Partizan u četvrtak od 18.30 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽELE GA FRANCUZI: Zvezdi nedovoljno 3.5 miliona za Glazera!

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su 35. titulu prvaka Srbije. Overili su je trijumfom protiv TSC-a i stekli nedostižnu prednost...

POVEZANE OBJAVE