Alkaras nakon poraza: Velike reči za Novaka Đokovića

 Srpski teniser Novak Đoković slavio je u najdužem meču u istoriji Sinstinatija sa 2:1 i tako stigao do 39. masters titule u karijeri. On je u finalu bio bolji od mlade nade i trenutno prvog tenisera sveta Karlosa Alkarasa.

Španski teniser nije mogao da iskontroliše emocije nakon meča, plakao je, ali je ipak pokazao da se radi o vrhunskom sportisti. Nakom poraza uputio je lepe reči šampionu.

– Biće teško za mene da pričam, ali daću sve od sebe. Čestitam Novaku, neverovatno je igrati protiv tebe, biti na nivou sa tobom. Kakav je ovo bio meč, ali učim od šampiona poput tebe. Hvala mom timu. Mi radimo naporno da ostanemo na ovom nivou, zahvalan sam što imam vas. Hvala i na profesionalnom delu. Mnogo učim od vas svakog dana.

Na tribinama je bio i njegov mlađi brat.

– Moj brat je tu. Sjajno je imati te ovde i to što me bodriš svaki dan. Zbog tebe sam svaki dan sve bolji čovek. Hvala što si bio uz mene. Sinsinati, ne mogu da kažem dovoljno hvala, bili ste divni prema meni. Sinsinati mene voli, ali ja volim Sinsinati. Vratiću se jači – zaključio je Alkaraz.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda reagovala na ekspertizu suđenja: Pamflet koji ima cilj da podigne tenziju

Nastavlja se saopšenjima u pre i tokom finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana. Crno-beli su posle prvog...

POVEZANE OBJAVE