GOTOVO: Inzagi dobio veliko pojačanje u napadu na Skudeto!

Inter važi kao najveći favorit za osvajanje titule u Seriji A koja je počela proteklog vikenda.

Ekipa Simonea Inzagija je prošle sezone igrala finale Lige šampiona, a svi u Milanu očekuju da se posle tri sezone okite ponovo titulom.

UPotrudio se sportski direktor Bepe Marota da dovede neophodna pojačnanja, a pred kraj prelaznog roka je stiglo jedno poprilično neočekivano.

Naime, desni bek Bajern Minhena Benžaman Pavar je odlučio da napusti Minhen i pritiskao je rukovodstvo Bajerna da ga puste u Inter. On je već ranije sve dogovorio sa klub sa Meace, i ostalo je da dva kluba usaglase cenu obeštećenja.

Na kraju, kako prenosi Skaj sport, su se našli na 30 miliona evra plus bonuse. On će u utorak ili sredu stići u Milano na medicinske preglede i potpis ugovora.

Pavar će biti značajno pojačanje za Inzagijev tim koji forsira igru sa 3 štopera pa su bekovi jedan od ključnih delova tima, a Pavar je standardni francuski reprezentativac i član ekipe koja je osvojila Svetsko prvenstvo 2018. godine. Tada je protiv Argentine postigao možda i najlepši gol na prvenstvu. Odigrao je 49 utakmica za “Petlove” i postigao 3 gola.

Sa Bajernom je 2020. godine osovjio Ligu šampiona, a u Minhenu je odigrao poslednje 4 sezone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Švjontek u finalu turnira u Madridu

Teniserka iz Poljske Iga Švjontek plasirala se u finale Mastersa u Madridu. Ona je slavila ubedljivo sa 6:1, 6:3...

POVEZANE OBJAVE