PEŠIĆ NAKON POBEDE PRED START MUNDOBASKETA: Trebalo nam je ovo

Košarkaška reprezentacija Srbije zabeležila je i drugu pobedu na Kupu solidarnosti u Kini. Nakon domaće selekcije, danas je pao i Brazil, što je ujedno bila i poslednja pripremna uakmcia pred početak Svetskog prvenstva.

Svoje utiske nakon nove pobede izneo je selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić.

Trebalo nam je ovo, jedna ovakva utakmica protiv Brazila koji ima visinu, iskusne spoljne igrače. Oni znaju, imaju atletiku, iskusni su. To je ekipa koja je dobila Australiju. Znači ova utakmica koju smo odigrali, protivnik po meri. Kada nas je zvao sponzor, kompanija Peak i ponudio nam da dođemo ovde pitao sam ko će da bude još. Ovakva ekipa poput Brazila nam je bila potrebna, zadovoljan je bio selektor Srbije.

Rešio je Pešić da danas poštedi dvojicu najiskusnijih – Bogdana Bogdanovića i Nikolu Milutinova. Potvrdio je da nema nikakavih problema.

Dobra utakmica, malo smo poštedeli Bogdanovića i Milutinova, oni su igrali malo više od ostalih u prethodnim utakmicama. Oni su normalno trenirali, sve je u redu. Sada su dobili minute neki koji su manje igrali u prethodnom periodu, konstatovao je Pešić.

Sledi put na konačnu destinaciju – Filipine!

Sutra putujemo za Manilu, imamo još nekoliko dana da se odmorimo, da poradimo na još nekim detaljima u odbrani i napadu. Ekipa je u dobrom raspoloženju, mnogo je važna grupna faza, te tri utakmice da iskoristimo da se razigramo, da budemo zdravi. Polako se adaptiramo na vremensku razliku, otkrio je selektor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EKSPLOZIJA KEŠ NAGRADA: Preuzmi deo fonda od čak 2.400.000 DINARA!

Expanse Eksplozija u Meridianu ulazi u foto-finiš! Polako se približavamo završnoj fazi promocije EXPANSE EKSPLOZIJA u Meridianu. Iskoristite jedinstvenu šansu,...

POVEZANE OBJAVE