Stižu pojačanja: Prvi čovek Partizana otrkio još koliko igrača dovode crno-beli

Prvi čovek Partizana, Ostoja Mijailović dao je intervju za Mocart sport, gde je govorio o raznim temema. On je najavio veče ciljeve Partizana u ovoj sezoni, veći budžet i još dva pojačanja.

Neizbežna tema bio je i Mirotić, koji nije završio u najtrofejnijem srspkom klubu i ako je dao svoju reč.

– Da je trebao da dođe u Partizan bio bi tu, pošto je odlučio drugačije neka mu je srećan izbor. Svako od nas bira svoj pravac. Nisam imao tu mogućnost da budem profesionalni sportista, ali da sam recimo bio, dve stvari nikad u zivotu ne bih propustio. Da ne igram za svoju reprezentaciju i da ne igram u Partizanu pred najboljim navijačima na svetu, rekao je Ostoja Mijailović za pomenuti portal.

Predsednik crno-belih je najavio da će cene sezonskih karata izaći za nekoliko dana

-Svi smo želeli bolji tim naredne sezone, budžet će nam biti veći za 20 posto u odnosu na prošlu sezonu. Potpuno je razumljivo da će karte koštati nešto više, klub nekako mora da zaradi novac. U ovom trenutku ima značajno više od 20.000 ljudi registrovanih na našem sajtu za kupovinu sezonskih, žao mi je što nećemo imati dovoljan broj za sve. Cene karata će izaći za nekoliko dana, promenili smo tiketing provajdera jer je bilo puno propusta u radu. Bilo je jako puno žalbi naših navijača. Biće dosta noviteta, od reselinga do karata na rate kroz kredite. Karte će moći da se kupe na onlajn šopu. Želimo da našim navijačima omogućimo najbolje uslove.

Hoće li Partizan dovesti još igrača, predsednik Partizana je rekao.

Ostale su nam još dve pozicije, radimo pametno i vredno! Imaćemo bolji tim nego prošle godine. Niko ne mora da brine. Važno je da sve posluži zdravlje, ostalo je do nas“.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

De Laurentis neće da ulaže veliki novac, umesto Kontea stiže trener koji “ne talasa”

Napoli je bio na ivici dogovora sa Antoniom Konteom koji je trebao da potpiše ugovor vredan 8 miliona evra...

POVEZANE OBJAVE