Leo Vesterman se vratio u ABA ligu!

Nekadašnji plejmejker Partizana Francuz Leo Vesterman novi je košarkaš Cedevita Olimpije, javlja novinar Euohoops-a Aris Barkas.

Francuski plejmejker se tako vraća u ABA ligu nakon devet godina, pošto je od 2012. do 2014. godine branio boje Partizana.

Sa crno-belima je, pod komandom Duška Vujoševića, osvojio dve titule šampiona zemlje i jednu u regionalnom takmičenju, postavši miljenik navijača, ali i francuski reprezentativac.

Nakon toga je izgradio impozantni košarkaški CV, nastupajući za Limož, Žalgiris, moskovski CSKA, Fenerbahče i Barselonu. Prethodnu sezonu proveo je takođe u Španiji, u redovima Obradoira.

On će u timu koji će u novoj sezoni predvoditi iskusni Italijan Simone Pjaniđani biti zamena za nemačkog reprezentativca Justusa Holaca, koji će umesto u dresu tima iz Ljubljane ipak zaigrati u dvostrukom prvaku Evrope Anadolu Efesu. Tamo se mesto otvorilo posle povrede Doguša Ozdemiroglua, pa će tako i sam Nemac biti prinudna zamena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE