Anđušić o Partizanu: Opet smo najtrofejniji klub

Košarkaši Partizana su krenuli pripreme za novu sezonu, a jedan od domaćih igrača koji će i u narednoj sezoni nastupati za crno-bele je Danilo Anđušić.

On je u razgovoru za klupsku televiziju pričao o očekivanjima pred uzbudljiv period koji ih očekuje.

-Odmarao sam, koristio svaki trenutak da budem sa prodocom i decom, a poslednjih nekoliko nedelja sam iskoristio za rad na uvodnim treninzima, da bih što spremnije dočekao start priprema. Tokom sezone nema mnogo vremena za tu vrstu rada, pa sam ovaj period iskoristio za to.

-Svi smo bili emotivno ispražnjeni posle sezone u kojoj smo osvojili titulu. Trebalo nam je da se dobro odmorimo, da se napune baterije i da sa još većom motivacijom uđemo u sledeću sezonu, izjavio je Anđušić i dodao:

-Napravili smo veliki rezultat, prošlo je tačno dva meseca od osvajanja titule. Stvarno fenomenalna sezona u svakom smislu je iza nas, a jedina žal je za tim plasmanom na F4 koji je toliko bio blizu. Ipak, mislim da smo ostvarili sjajan rezultat u Evroligi, uz osvajanje titule u AdmiralBet ABA ligi, gde smo opet najtrofejniji klub, što našim navijačima mnogo znači. 

Velika je stvar što smo zadržali veliki deo ekipe, lakše ćemo se uklopiti sa novim igračima, a ciljevi ostaju isti – titula u AdmiralBet ABA ligi, voleo bih lično da se osvoji i Kup Radivoja Koraća, kao i naša domaća liga i da u Evroligi što dalje doguramo. Plej-of i F4 je svima cilj, svi se spremamo za to, ne treba da krijemo, zaključio je Anđušić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE