Iz Čukaričkog optimistični pred Olimpijakos: Očekuje nas težak meč, ali…

U okviru prvog meča plej-ofa za Ligu Evrope fudbaleri Čukaričkog gostuju ekipi Olimpijakosa.

Uoči poslednjih priprema za susret u Atini govorio je Milan Lešnjak, trener u stručnom štabu Čukaričkog.

-Očekuje nas teška utakmica protiv ozbiljne ekipe. Olimpijakos je ima veliku tradiciju, poslednjih godina je lider grčkog fudbala. Naši igrači će dati maksimum i potruditi se da reprezentuju klub, sebe i zemlju iz koje dolaze. Istina je ono što je nihov trener rekao, da nema favorita, ali trenutno dajem njima više šanse zbog kvaliteta i iskustva. Ono što je bitno jeste to da imaju navijače koji su fanatični i to je ozbiljan vetar u leđa ovom klubu, poručio je Lešnjak.

Motivisani i u punom sastavu napadaju rivala. 

-Motivacije neće manjkati. Nećemo igrati potpuno otvorenog garda. Neke stvari bih ostavio za svlačionicu, videće se od prvog minuta kako želimo da igramo. Računamo na sve igrače. Bogu hvala, svi su zdravi, rekao je Lešnjak i dodao:

-Nama najveći problem može da bude strah, pogotovo na otvaranju meča. Igrači moraju da veruju u ono što smo radili i da to sprovedu na terenu. Naravno, da se ne boje grešaka, zaključio je Milan Lešnjak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NE MOŽE BEZ CALCIJA: Robin Gosens ovog leta potpisuje za Italijanskog velikana?!

Nemački reprezentativac Robin Gosens (29) ovog bi leta mogao napustiti Union Berlin i karijeru nastaviti u Laciju, javlja Gazetta...

POVEZANE OBJAVE