Deponuj i osvoji: čarobna cifra od 120.000 DINARA BONUSA te čeka!

Meridian ti predstavlja fantastičnu mogućnost da osvojiš do 120.000 DINARA prilikom uplate przvog depozita!

Tokom čitavog leta u Meridianu traje akcija koja će posebno obradovati NOVOREGISTROVANE igrače. Novajlije, potrebno je samo da uplatite svoj PRVI DEPOZIT i možete osvojiti 100% bonusa!

Ali, to nije jedino iznenađenje koje vas čeka. Odmah nakon REGISTRACIJE uz promo kod bullseye na vaš korisnički nalog stiže 5.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za slot igre tako i za sportske tikete.

A, ako prilikom prvog depozita uplatite 500 ili više dinara, stiže još jedno iznenađenje. Tada stičete šansu da osvojite 100% bonusa na prvi depozit. Veći depozit znači i veći bonus, a maksimalno možete osvojiti do 120.000 DINARA BONUSA.

BONUS VEST: Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće na MESTU NAJBOLJE ZABAVE!

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU – PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja vas čekaju: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Uživajte u talasu vrelih letnjih promocija, samo u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević nakon remija: Evo šta je izjavio trener Zvezde

Fudbaleri Vojvodine i Zvezde odigrali su nerešeno u Novom Sadu u okviru 32. kola Superlige Srbije, a rezultat...

POVEZANE OBJAVE