Čukarički uprkos porazu sačuvao nadu za prolaz (VIDEO)

U prvoj utakmici plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige Evrope, fudbaleri Čukaričkog su poraženi od Olimpijakosa rezultatom 3:1.

Domaći su sjajno ušli u meč, loša reakcija odbrane i golmana Saburovića je viđena već u trećem minutu što je iskoristio El Kabi za 1:0.

Nekoliko minuta kasnije Olimpijakos je postigao još jedan gol, ali je poništen zbog ofsajda. Ipak uskoro novi gol domaćih, kapiten Olimpijakosa Fortunis je bio strelac za svoj tim.

Nastavio je domaći tim sa inicijativom, ubrzo je došao još jedan gol, u 40. minutu El Kabi je postigao novi pogodak za 4:0 što je i bio rezultat prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu je bio neštro drugačiji ztempo, Olimpijakos je postigao i četvrti gol, međutim on je poništen. U 59. minutu je viđena sjajna intervencija mladog Samurovića, posle izvanrednog pokušaja Fortunisa iz slobodnog udarca.

Ipak Čukarički je uspeo da smanji na 3:1 u trećem minutu nadoknade, a strelac je bio Miladinović.

Brđani će narednog četvrtka dočekati crveno-bele iz Pireja na novom stadionu u Leskovcu. Ako ne uspe da nadoknadi ovaj minus, Čukarički će igrati u grupnoj fazi Lige konferencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE