Gudurić prokomentarisao Pešićeve treninge: Stara škola

Srpski reprezentativac Marko Gudurić izašao je pred novinare u Manili na Mundoabsketu.

Košarkaši Srbije odradili su trening u Araneta dvorani u Manili, gde ih u subotu od 14. 00 sati očekuje meč protiv Kine.

-Osim gužve i velike vlažnost i vazduha, sve ostalo je usper. Sjajni su uslovi, ljudi su nas dočekali sa osmehom, rekao je Gudurić i dotakao se prvog protivnika:

-Super je što smo igrali sa njima, verovatno ja i moji saigrači 90 posto ekipe nismo poznavali. Videli smo odakle nam preti najveća opasnost, ali broj jedan je kontakt igra. Očekujemo dosta tuče, spremamo se, dpbro smo radili. Imamo vremena da se odmorimo sutra, posle podne imamo trening, tako da spremni dočekujemo utakmicu.

Gudurić je rekao da su imali jake treninge.

-Svi smo zdravi, spremni dočekujemo Kineze. Šut na treningu dobar na utakmicima loš. Nadam se da će bit bolje. Trening, ponavljanje možda treba i odmora, jer smo jako trenirali, da noge popuste, nadam se da će sve to u kombinaciji doneti rezultat. Old skul, nije preterivanje. To je ono što je njemu (Pešiću. prim.aut) doneleo rezultat i u šta on veruje. Naše je da slušamo i radimo. Mislim da su se stariji igrači tu i tamo prilagodili, a ovi mlađi nemaju pravo ni da se požale. Dobro je, svi smo mi profesionalci, moramo da radimo, rekao je Gudurić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE