KRAJ EVROPSKOG PUTA NA VIDIKU: Bledi Partizan razbijen u Danskoj! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana, poraženi su od Nordsjilanda sa 5:0 u prvom susretu plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija. Crno-beli su veoma loše odigrali čitav susret i sa ogromnim minusom se vraćaju u Beograd.

U prvih 10 minuta nije bilo uzbuđenja. Obe ekipe su izvele po korner.

Odmah po isteku tog perioda domaćin je poveo. Strelac je u 11. minutu bio danski fudbaler Martin Freze. Nakon što je odbrana izbacila loptu, on ju je primio i efektnim udarcem savladao Jovanovića.

Menig je pre toga pokušao ali nije bio uspešan šutiravši pravo u golmana Hansena.

U 15. minutu Nordsjiland je propustio kolosalnu priliku za 2:0. Prošao je Osman pored Stojkovića a Nigren šutirao preko gola. Tokom daljeg toka meča, Danci su preuzeli posed lopte a Partizan nije imao rešenja. Od tada su crno beli u podređenom položaju.

Bibras Natho, FOTO: FK Partizan

Tako je bilo i u 40 minutu. Vrlo raspoloženi Osman pogodio je stativu, a Ingvartsen šutirao preko gola. Inicijativa im se isplatila i poveli su Danci sa 2:0. Ingvartsen je u 43. minutu realizovao penal nakon što je Antić igrao rukom.

To je i bio rezultat prvog poluvremena u kome Partizan nije uspeo da stvori nijednu zrelu priliku osim pokušaja Meniga iz 10 minuta.

Po nastavku susreta Stojković je šutirao pravo u čuvara mreže danske ekipe. U 59. minutu, Meniga je zamenio Baždar. Odmah zatim je Diomande propustio šansu za 3:0 ali je sa peterca glavom promašio gol. Potom je usledila najbolja šansa za crno-bele.

Aleksandar Šćekić FOTO: FK Partizan

Lopta je pala pravo na nogu Svetozaru Markoviću koji je šutirao pravo u golmana. U tom periodu ređale su se šanse. Diomande i Osman su imali prilike ali su izblokirani. Na kraju je dosuđen još jedan penal za Dance posle igranja rukom Šćekića.

Za 3:0 pogodio je dvostruki strelac Ingvartsen.

Ekipa iz Danske se tu nije zaustavila. Viladsen je pet minuta kasnije postigao pogodak za 4:0.

Aleksandar Jovanović je u 78. minutu spasio Partizan da ne bude 5:0. Odbranio je šut osmanu. Ipak, crno-beli u smaom finišu primaju peti gol.

U 87. minutu Mihajlo Ilić je postigao autogol što je treća greška crno-belih posle onih Antića i Šćekića.

U nadoknadi je Nordsjiland postigao i šesti pogodak ali je on poništen zbog prethodnog igranja rukom.

Nakon ovog susreta, Partizan dočekuje Javor. Revanš sa Nordsjilandom zakazan je za naredni četvrtak od 21 sat u Humskoj.

Nordsjiland – Partizan 5:0 (2:0)

Freze 11′, Ingvartsen (p.) 43′, 68′, Viladsen 73′ – Ilić (ag.) 87′

Nordsjiland: Hansen (G), Hansen (K) (od 75′ Hej), Frese, Tverskov, Ingvartsen, Nigren (od 54′ Antman), Diomande, Osman, Rose Viladsen, Svenson, Nagalo

Partizan: Jovanović, Stojković, Marković, Antić, Ilić, Šćekić, Kanute, Severina, Menig (od 59′ Baždar), Natho, Saldanja

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE