Terzić otkrio koga bi voleo za protivnike u LŠ

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić rekao je koga bi voleo da crveno-beli dobiju u grupi Lige šampiona.

Crvena zvezde j u prošloj sezoni kao prvak Srbije obezbedila direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona, a sada je Terzić rekao koga bi najradije voleo da vidi u Beogradu.

-Pa recimo, voleo bih da u jednoj varijanti bude to Barselona. Mančester junajted, Crvena zvezda i Seltik. To mi je broj jedan želja. A druga: da dođe Fejnord iz prvog šešira, Real Madrid iz drugog, i iz četvrtog neka od ekipa iz kvalifikacija. Prva varijanta Barselona, Mančester junajted, Zvezda i Seltik – atraktivni, a možemo da igramo. A u nekoj drugoj varijanti, Fejnord, Real Madrid, Crvena zvezda i neka od ovih iz kvalifikacija. Ne bih ja voleo Francuze… Hoću Real Madrid, Barselonu, Mančester, otkrio je Terzić i dodao:

-Zvezdi svih ovih godina nedostaje Real Madrid. Potrebna je utakmica sa Real Madridom, Barselonom, Mančester junajtedom. To je ono što treba. Potreban nam je Real Madrid, ili Barselona. Barselona i Mančester se muče, gledam sada redovno. Velika imena, muče se. Mančester se takođe muči, smatra Terzić.

Žreb za grupnu fazu Lige šampiona je na programu 31, avgusta,a Crvena zvezda se nalazi u trećem šeširu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VRLO VAŽNA UTAKMICA: Joksimović imao poruku pred Voždovac

Fudbaleri niškog Radničkog u trećem kolu plej-auta Superlige Srbije dočekuju Voždovac. Obe ekipe vodiće tako važnu borbu u želji da...

POVEZANE OBJAVE