Arapi preuzimaju još jednog engleskog velikana, Vlahović na listi pojačanja za stvaranje drim tima

Navijači Mančester Junajteda već deceniju nemaju razloga za zadovoljstvo, pošto od odlaska Aleksa Fergusona izostaju i dobri rezultati, a klub je uz to izgubio prepoznatljivu politiku angažovanja mladih igrača.

Dovedena su u međuvremenu mnogobrojna pojačanja u milionskim transferima, koja su se pokaazala kao potpuni promašaji.

Već duže vremena se govori i o prodaji kluba, čiji vlasnik je američka porodica Glejzer. Čini se da je ovaj proces nikad bliži realizaciji.

Prema pisanju tamošnjih medija, šeik Jasim Bin Hamad Al Tani je u trci za vlasništvo nad timom sa Old Traforda pobedio najbogatijeg čoveka u Velikoj Britaniji Džima Retklifa. Ova porodica je vlasnik i Pari Sen Žerman, a zanimljivo je da je u rodbinskim vezama i sa vlasnicima najvećeg rivala Mančester Sitija.

Već se navodi i lista potencijalnih pojačanja, koja je kreirana od strane ove grupe kada su rešili da žele da postanu vlasnici Junajteda.

Na njoj se, prema ovim navodima, nalazi i srpski reprezentativac Dušan Vlahović. Pored njega, tu su još i Kim Min Džae, Adrijen Rabio, Viktor Osimen, Aleksis Mekalister, Kingsli Koman, Kviča Kvaračkelija, Ronald Arauho, ali i Hari Kejn, koji je u međuvremenu prešao u Bajern posle godina provedenih u Totenhemu.

Tako bi svakako Vlahović bio prva opcija za novog napadača u tom slučaju, a ionako se budućnost dvojice napadača ovog leta preplitala, pošto su se pominjali kao opcije za nekoliko klubova.

Zanimljivo je i to da je na ovoj listi i Kim Min Džae, štoper koji je već viđen ovog leta na Teatru snova, ali je ipak i on na kraju završio u Bajernu. Razlozi za to leže i u tome da je lista željenih pojačanja kreirana ranije, pre zvaničnog početka prelaznog roka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Korak bliže tituli: Rutinska pobeda Arsenala (VIDEO)

U utakmici 35. kola Premijer lige odigranoj na Emirejtsu, fudbaleri Arsenala savladali su Bornmut rezultatom 3:0. Golove za Tobdžije postigli...

POVEZANE OBJAVE