PRONAŠLI ZAMENU: Pančevci promovisali novog trenera, govorio o jednom uslovu pri dolasku u klub

Nakon istorijske pobede protiv Napretka, fudbaleri pančevačkog Železničara nanizali su tri poraza bez datog gola u Superligi.

Trener Predrag Rogan više nije šef struke ovog tima.

U međuvremenu je pronađeno rešenje.

Novi trener je Aleksandar Linta koji je od prošlog leta i rastanka sa Mladost GAT bio bez angažmana.

Hvala ljudima iz uprave Železničara na ukazanom poverenju. Potvrdio bih reči direktora Adžića da smo i ranije želeli da sarađujemo. Uslovi koje sam zatekao sada, mada je isto bilo i ranije, presudili su da Železničar bude moja prva opcija. Moj osnovni uslov kada dolazim u klub jeste da postoji kvalitetan teren za igru, a on je u Pančevu savršen. Klub je dobro organizovan, sve je zaista na visokom nivou. Odradio sam nekoliko treninga sa momcima i za sada sve ide po planu. Imamo dodru ekipu, većinu igrača poznajem, sa nekima sam već sarađivao i siguran sam da Železničar ima kvalitet za elitu. Bez obzira na možda nešto lošiji start prvenstva, verujem da ćemo ostvariti cilj i opstati u društvu najboljih. Ekipa je dobro fizički pripremljena, što je zasluga mojih kolega iz prethodnog stručnog štaba i svi preduslovi za dobar fudbal su tu. Očekuje nas ogromno iskušenje u Novom Pazaru, protiv ekipe koja je takođe promenila trenera. Veliki izazov je pred nama, ali izazova se ne treba plašiti, već im ići u susret. Generalno sam optimista. Kako u fudbalu, tako i u životu. Novi Pazar respektujemo, ali znam da ćemo mi u duel ući sa velikom energijom i željom da napravimo dobar rezultat, rekao je on na prestavljanju.

Linta će debitovati u nedelju, kada od 17:30 klub iz Pančeva bude gostovao Novom Pazaru.

Foto: FK Železničar Pančevo

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliko priznanje za Stamenića na Novom Zelandu

Fudbaler Crvene zveude Marko Stamenić izabran je za najboljeg mladog fudbalera Novog Zelanda. On ima 22 godine i standardni je A...

POVEZANE OBJAVE