ČUKARIČKI I OLI U LESKOVCU: Matijašević imao poruku pred revanš PO Lige Evrope

Fudbaleri Čukaričkog izgubili su sa 3:1 od Olimpijakosa u prvom susretu razigravanja za plasman u Ligu Evrope.

Oni će narednog četvrtka na leskovačkom stadionu “Dubočica” dočekati grčkog velikana.

Uz aktivan rezultat pred uzvratni susret, oglasio se sportski direktor kluba Vladimir Matijašević:

Imamo aktivan rezultat, oni su dobar tim, ali trebalo bi da se nadamo. Da probamo u Leskovcu, pred punim tribinama, da odigramo dobru utakmicu. Mnogo klubova sa Balkana je na Olimpijakosovom stadionu izgubilo. Ne kažem da možemo ne znam šta da uradimo, ali treba da se nadamo. Naravno da ne treba da se gubi, drago mi je zbog ovih mladih igrača što su ovo videli. Mi sa novim trenerom moramo polako da hvatamo novu igru. Probao je jedan sistem, nije išlo, promenio… I to mi je drago, jer nekad treba rizikovati. Moglo je da bude 4:0 ili 5:0, da se ne lažemo, ali moglo je na kraju da bude i 3:2. Ponavljam, imao aktivan rezultat, zna se šta je Olimpijakos. Mi se ovde u drugom poluvremenu nismo obrukali, prvih 30 minuta je bilo katastrofalno. Ne znam što su se toliko uplašili, svaki dupli pas je prošao, ta njihova “zabadanja” u dubinu su prošla, nismo dobro branili prostor, rekao je on za klupski sajt.

Najavio je još pojačanja do kraja prelaznog roka:

Moramo da sednemo i razgovaramo. Mi smo Badamosija svesno prodali, imali smo mi pre dva meseca i veću ponudu od ove, od par stotina hiljada evra više, hteli smo da rizikujemo, ali kao što vidite moramo da se “oslobodimo” nekoliko igrača. Možda i ne budemo ništa menjali, videćemo. Ja sam uvek za to da se šansa pruži našim mladim igračima kojih sigurno ima dosta i u našoj omladinskoj školi. Ti momci koji su ušli na teren u drugom poluvremenu i koji su napravili nešto su naši igrači, iz naše škole. I zato ćemo se baš na školu bazirati u budućnosti. Da li ćemo dovoditi, videćemo na kraju u razgovoru sa šefom, zaključuje Matijašević.

Susret Čukaričkog i Olimpijakosa, planiran je za četvrtk 31. avgust od 20 sati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić pred Zvezdu: Sada možda postavimo i tri autobusa

TSC je savladao Partizan, a sada ih očekuje novi izazov jer gostuju Crvenoj zvezdi na Marakani. Trener ekipe iz Bačke...

POVEZANE OBJAVE