Navijači Partizana planiraju nove proteste

Fudbalski klub Partizan je u prvoj utakmici plej-ofa Lige konferencija, doživeo pravu katastrofu, gde su poraženi od Norsjelanda sa 5:0 na gostujućem terenu.

Ovim povodom su “Grobari” najavili novu protest protiv čelnika kluba iz Humske.

-Grobari, navijači Partizana, ljubitelji fudbala,

Nemamo prava da budemo ljuti na igrače Partizana! Pobede i porazi su sastavni deo fudbala a i života generalno. Da je prijatno, nije ni malo! Da smo besni i ogorčeni, jesmo, do srži!
Adresa na koju treba usmeriti sav bes je uprava fudbalskog kluba Partizan. Oni su apsolutni krivci za položaj kluba i stanje u njemu. Poraz od 5:0 nije ni prvi ni poslednji koji ćemo doživeti ali se diletantskom načinu vođenja kluba mora stati na put!

Pozivamo sve navijače Partizana da nam se pridruže na protestnom skupu i šetnji koju ćemo organizovati 31.08. pre revijalne revanš utakmice protiv Nordsgrjelanda u Beogradu.

Skup je kod Terazijske česme u 18 časova nakon čega ćemo prošetati do stadiona JNA i jasno reći šta mislimo o upravi kluba.

Probudite se, aktivirajte se, dogorelo je- stoji u saopštenju navijača Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE