PEŠIĆ POSLE KINE: Sve planirano smo sproveli u delo

Košarkaši Srbije, trijumfom protiv Kine započeli su takmičenje na Mundobasketu.

Orlovi ru odličnom igrom stigli do trijumfa.

Nakon meča oglasio se selektor Svetislav Pešić.

Dobro smo se pripremili za utakmicu, a sve što smo planirali smo uspeli da sprovedemo u delo. Ostvarili smo vrednu pobedu, a prikazali smo i veoma dobru partiju u oba smera. Odbrana je bila na željenom nivou, a iz dobre odbrane imali smo dovoljno samopouzdanja za igru u napadu. Ovo je potpuno novi tim. Utakmica sa Kinom je bila jako bitna da pokažemo da vredimo i možemo. Idemo dalje, a kao i protiv Kine, u svakoj narednoj utakmici će ključ biti odbrana. Očekujem da napredujemo kako šampionat bude odmicao. Verujem da smo kadri da obradujemo ljubitelje košarke u Srbiji, kao što smo to uradili i protiv Kine, rekao je on.

I najkorisniji igrač meča Nikola Milutinov se oglasio posle pobede:

Odličan start, otvorili smo meč sa odličnom energijom, jakom odbranom i to nam je donelo rezulat. Trčali smo odlično, samo treba da nastavimo tako. Drago mi je što su naši ljudi tu, što nam pružaju podršku, hvala im mnogo, rekao je on za sajt KSS.

Naredni rival nam je Portoriko u ponedeljak od 14 sati. Oni su u prvom kolu pobedili Južni Sudan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE