Srbin zvanično promovisan u engleskom velikanu: Doneo veliku zaradu klubu u kom je ponikao!

Iako je sinoć trener Čelsija Maurisio Poketino izjavio da ne zna da se srpski golman Đorđe Petrović nalazi u Londonu, večeras je stigla potvrda – Srbin će čuvati gol Plavaca u daljem toku sezone!

On je potpisao sedmogodišnji ugovor, uz opciju produžetka na još godinu dana. S obzirom na to da Petrović ima 23 godine, jasno je da klub računa na njega ozbiljno i dugoročno.

Bivši igrač ol star tima MLS američke lige bio je vidno zadovoljan prelaskom u redove velikana.

Tako sam srećan što sam u Čelsiju i zaista sam uzbuđen što ću igrati u ovom klubu. To je veliki korak za mene i uvek mi je bio san da potpišem za jedan od najvećih klubova na svetu. Danas sam postigao taj cilj i tako sam srećan. Igranje u Premijer ligi je nešto čemu se zaista radujem i nadam se da ću naučiti mnogo stvari ovde u Čelsiju. Jedva čekam da upoznam sve i igram na Stamford Bridžu, rekao je srpski golman.

Čelnici kluba zaduženi za sportski sektor Pol Vinstanli i Lorens Stjuart potvrdili su da se na njega ozbiljno računa.

Đorđe unapređuje već jak golmanski tim. Radujemo se što ćemo ga gledati kako radi pod vodstvom Maurisija Poketina, trenera golmana Tonija Himeneza i ostatka osoblja prvog tima ove sezone, naveli su čelnici Plavaca u zvaničnom obraćanju.

Od ovog transfera bi ozbiljno trebalo da profitira i Čukarički, iz kog se otisnuo u Ameriku. Inkasiraće oko 2.000.000 evra.

Petrović se ranije povezivao i sa Mančester Junajtedom i Liverpulom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE