Vicešampion tek u završnici slomio IMT za lidersku poziciju, Voša i Mladost tresli mreže u prvom poluvremenu (VIDEO)

Fudbaleri aktuelnog vicešampiona i ovosezonskog učesnika Lige Evrope TSC iz Bačke Topole savladali su na svom satdionu IMT minimalnim rezultatom 1-0, u sklopu 5. kola Superlige.

Tako novi superligaš nije uspeo da skine skalp i drugom učesniku evropskih takmičenja, nakon ubedljive pobede nad Čukaričim u prošlom kolu.

Ipak, držali su se odlično. Domaći su ih slomili tek u 86. minutu, kada je glavom jedini gol na utakmici postigao Martin Mirčevski, posle centaršuta iskusnog Saše Jovanovića.

U narednom kolu TSC, koji je preuzeo prvo mesto iskoristivši kiks Crvene zvezde, gostuje Radniku u Surdulici.

Mladost i Vjvodina su u Lučanima odigrali efikasnu remi partiju – 2:2.

Mreže su se često pomerale u prvom poluvremenu, koje je bilo veoma efikasno, pošto su u tom periodu postignuta sva četiri gola.

Već u sedmom minutu Mladost je došla do prednosti golom internacionalca iz Obale Slonovače Donimanija Silue, ali je samo tri minuta nakon toga Marko Tomić zatresao svoju mrežu za izjednačenje.

Potpuni preokret doneo je Andrija Radulović u 37. minutu, a konačan rezultat je drugim pogotkom postavio Silue u 42. minutu.

Mladost u narednom kolu na istom stadionu dočekuje subotički Spartak, a Voša na Karađorđu Radnički iz Kragujevca.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE