Duljaj nakon pobede: Evo šta je izjavio trener Partizana

 U okviru 5. kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana su na svom stadionu savladali Javor rezultatom 3:1.

Nakon meča svoje utiske izneo je trener Partizana Igor Duljaj.

-Bilo je mnogo teško, znao sam da će biti teško što se tiče glave. Ono nam je danas kao derbi, najvažnija utakmica, to sam i rekao igračima i da moramo da se izdignemo. Bilo je lepih momenata, 3:1, verujem da je to zasluženo. Oni su na momente prikazali dobru igru, a nama je najvažnije da smo dobili utaikmicu posle teškog poraza, rekao je Duljaj.

Dan uoči ovog meča u medijima se pojavila nezvanična informacija da uprava Partizana navodno priprema njegovu smenu i da pregovara sa Savom Miloševićem za novog trenera.

-Kako da vam kažem, na mene to stvarno ne utiče. Ja sam miran, kad radim čista srca, ali da se ne bi pravila neka zla krv. Ovo uopšte ne potiče iz Crvene zvezde ovo što se tiče smene. Poštujem sve kolege i sve klubove, neka piše ko šta hoće, samo da svi budemo mirni, da se ljudi ne bi svađali između sebe. To nam uopšte nije potrebno,, objasnio je Duljaj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA liga se oglasila o slučaju Naneli-Lazarević: Šaljemo delegata u Beograd

Danas se u Beogradskoj Areni dogodio incident kada je košarkaš Partizana Džejms Naneli udario igrača Crvene zvezde Steana Lazarevića...

POVEZANE OBJAVE