POBEDA PARTIZANA: Crno-beli bolji od Javora

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu Javor rezultatom 3:1.

Posle prvog poluvremena Partizan je vodio 1:0, a jedini gol delo je Kvinsija Meniga koji je u 22. minutu posle. Partizan je duplirao prednost u finišu prvog poluvremena gol je postigao gol Saldanija, ali je on posle provere u VAR sobi poništen zbog malog ofsajda.

Na 1:1 izjednačio je Dino Dolmagić u 48. minutu. Desni bek gostiju je stigao nadomak šesnaesterca Partizana, a onda je uputio sjajan šut koja je završio pod rašlje gola Jovanovića. Posle primljenog gola Partizan je krenuo silovito ka golu Javora, pa je u 56. minutu stigao do novog vođstva. Stojković je ispred kaznenog prostora gostiju oduzeo loptu, uposlio Natha, a ovaj mu vratio pas i tako uputio jak udarac i savladao golmana Javora.

Tačku na meč stavio je Saldanija u 69. minutu meča.

Partizan je iskoristio i jučerašnji senzacionalni poraz Crvene zvezde od Voždovca i približio se na tabeli aktuelnom šampionu. Zvezda sada ima 12 bodova, Partizan 10 uz meč manje, a lidersku poziciju drži TSC sa 13 osvojenih bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED MEČ ODLUKE: Loše vesti iz tabora aktuelnog šampiona?

Košarkaši Denvera doživeli su težak poraz protiv Minesote u šestoj utakmici polufinala zapada. Aktuelni šampion ostao je na -45 protiv...

POVEZANE OBJAVE