Pregovori pri kraju: Zvezda na korak od novog pojačanja!?

Fudbalski klub Crvena zvezda je ovog leta uradio ogroman posao kada su pojačanja u pitanju. Međutim, crveno-belima se u prethodnom kolu Superlige Srbije dogodio neočekivan poraz od ekipe Voždovca. Zato sa Marakane ne žele ništa da prepuste slučaju i uskoro će da se pojačaju u odbrani.

Naime, kako prenosi MaxBet Sport od ponedeljka se povlače potezi da se nađe rešenje i štoper Vanja Drkušić koji je rođen u oktobru 1999. godine , dovede u Ljuticu Bogdana.

– Čekamo da vidimo hoće li klubovi uspeti da se dogovore – poručio je menadžer igrača Mladen Ratkovica za MaxBet Sport.

Šampion Srbije je spreman da plati određenu sumu i za pozajmicu, uz otkup sledećeg juna ili da se spusti obeštećenje i tako njegov trenutni klub Soči profitira, prodajom kapitena.

Drkušić se uklapa u sistem Baraka Bahara, a igra dugo u formaciji sa tri štopera. Njegova želja nije sporna da se preseli u Beograd i nastupa u Ligi šampiona. Ove sezone je na šest utakmica postigao jedan pogodak i reprezentativac Slovenije ima aktuelni ugovor do juna 2025. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Laso angažuje pojačanje iz Barselone!

Košarkaši Bajerna u narednoj sezoni najverovatnije će biti jači za reprezentativnog krilnog centra Oskara Da Silvu, navodi Robert Hejsel....

POVEZANE OBJAVE