Zvezda izdala važno obaveštenje za navijače!

Stadion Crvene zvezde, “Rajko Mitić” navršava 60 godina postojanja. Tim povodom, klub je odlučio da ulaz na utakmicu protiv Novog Pazara u subotu bude – besplatan.

-Sada već davne 1963. godine je svečano otvoren najveći srpski stadion, koji je usled neodoljivog šarma, izgleda i pre svega masovno ispunjenih tribina od strane navijača našeg kluba nazvan Marakana. Slavni i širom sveta poznati stadion, na čijem terenu su najveći padali, a najbolji stvarani, je kroz istoriju svedočio brojnim i istorijskim pobedama naše Crvene zvezde, a nema dileme da nas na istom mestu tek očekuju veliki podvizi, stoji u objavi na klupskom sajtu.

-Povodom proslave 60. rođendana stadiona Rajko Mitić, koji će zvanično biti obeležen u subotu, 2. septembra, od 20 časova kada ćemo dočekati Novi Pazar u domaćem šampionatu, kapije Marakane će biti širom otvorene za sve zaljubljenike u crveno-bele boje. Očekujemo fenomenalnu atmosferu, kao i bezbroj puta do sada, te da će navijači napraviti spektakularan ambijent u kome ćemo zajedno uživati pored atraktivnog fudbala Zvezdinih prvotimaca. U skladu sa koreografijom zvezdaši su već organizovali akciju i poručili da je dolazak u dresu Crvene zvezde na rođendansku proslavu obavezan, nastavlja se u tekstu na sajtu Crvene zvezde, uz poruku navijača:

“Obuci dres, vidimo se na Marakani”!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NA EURO ZA 1€

Započnitee sportsku avanturu sa nama i priuštite sebi nezaboravno putovanje koje će ostati zauvijek urezano u vašim uspomenama. Postanite dio...

POVEZANE OBJAVE