INFORMER: Sva vlast u Partizanu sada je u rukama jednog čoveka

Kako javlja Informer, dugogodišnji predsednik Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić praktično je odustao od te funkcije i skoro da se više i ne pojavljuje u prostorijama kluba.

On je hteo krajem marta ove godine da se povuče, podneo je ostavku na vanrednoj sednici Skupštine, ali to nije prihvaćeno. On je zvanično ostao prvi čovek Partizana, međutim, retki su trenuci kada je uz ekipu ili na stadionum, navodi pomenuti portal.

U poslednjih šest meseci je viđen samo na nedavnom revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Sabaha (17. avgusta), kada je utakmicu iz svečane lože u Humskoj pratio u društvu generalnog direktora Miloša Vazure.

– Vučelić se potpuno distancirao od kluba. Nije se krajem juna pojavio na prozivci i prvom treningu da pozdravi igrače i stručni štab, kao što je to bio uvek običaj. Nije putovao sa ekipom na pripreme u Sloveniju, niti na mečeve sa Sabahom u Bakuu i Nordsjelandom u Farumu. Nije se čak ni pojavio na promociji novih dresova koja je organizovana pred start sezone. Sva vlast u Partizanu sada je u rukama jednog čoveka, a to je Miloš Vazura, piše Informer.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BOMBA IZ ITALIJE: Antonio Konte ima novi klub!

Antonio Konte je u, još uvek aktuelnoj sezoni, bo bez angažmana, pošto se rastao sa totenhemom krajem prethodne sezone. Italijan...

POVEZANE OBJAVE