Pešić izneo očekivanja pred Južni Sudan

U okviru trećeg meča na Mundobsketu, košarkaše Srbije očekuje susret protiv Južnog Sudana. Selektor Srbije Svetislav Pešić izneo je očekivanja pred ovaj meč.

-Imamo tešku utakmicu, ovde je svaka utakmica teška. To se može videti po rezultatima na ovom Svetskom prvenstvu gde su već počela iznenađenja. Naravno da smo mi favoriti i mi se ne sakrivamo da smo favoriti protiv sutrašnjeg protivnika. Ali oni su ozbiljna ekipa, jedna od retkih koja igra sa puno atletike, puno trčanja. Agresivna u odbrani, agresivna u skoku, raspoložena posle jučerašnje pobede. Vidite kako su savladali Kinu, Kina nije mogla da se sastavi u zadnjoj četvrtini. Oni su sve pokušali u za Kinu mnogo važnoj utakmici..,  rekao je Pešić i prokomentarisao o navodno potcenjivanju Južnog Sudana.

-Slušajte, ja ne znam ko ih je potcenjivao, da li smo ih mi potcenili? Znamo malo da preteramo, ali mi koji smo unutra, mi pratimo, mi znamo kakva su ekipa, odlična, školovani igrači, imaju da ne preterujemo, i da im ne bi toliko hvalili, ali ekipa su koja igra, uz Kanadu, najbolju odbranu.

Meč između Srbije i Južnog Sudana igra se u sredu od 10 sati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE