PSV i Kopenhagen u Ligi šampiona, poraz AEK- a u Atini

Fudbaleri PSV-a iz Ajndhovena su na domaćem terenu savladali ekipu Rendžersa rezultatom 5:1. Ovom pobedom su obezbedili plasman u Ligu šampiona.

U 35. minutu Ismale Saibari je doveo svoj tim u vođstvo, a zatim je isti igrač udvostručio prednost PSV-a u 53, da bi u 64. Džejms Tavernije smanjio zaostatak Rendžersa.

Dva minuta kasnije je iskusni Luk de Jong povisio prednost u 66. minutu, u 78. pogodio je Džoj Verman, a konačan rezultat postavio je Goldson autogolom četiri minuta kasnije.

Belgijski Antverp je ostvario i drugu pobedu od 2:1 protiv AEK-a za koji nastupa srpski fudbaler Mijat Gaćinović i tako je uspeo da se plasira u prvu grupnu fazu Lige šampiona u istoriji takmičenja.

U Ligu šampiona će i Kopenhagen koji je posle minimalnog trijumfa u Poljskoj remizirao na domaćem terenu protiv Rakova 1:1.

Vladan Kovačević i Milan Rundić moraće da se zadovolje igrom u Ligi Evrope, Denis Vavro doneo je Dancima prednost u 35. minutu meča, ali je Lukaš Zvolinski u 87. minutu poravnao rezultat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE