TO MOŽE SAMO ‘POSEBNI’: Murinjo je jednom rečenicom nagovorio Lukakua da dođe u Romu

Romelu Lukaku prošao je medicinske preglede u Romi i sad je sigurno da će u rimskom prvoligašu pod kormilom Žozea Murinja igrati do kraja sezone.

Roma će njegovu jednogodišnju pozajmicu Čelsiju platiti 5 miliona evra, bez bonusa, dok je Lukaku pristao na smanjenje primanja i očekuje se da će umesto dosadašnjih 12 miliona ove sezone igrati za 7,5.

Belgijski centarfora je želeo da se vrati u Inter, s kojim je bio u kontaktu, nakon toga je bio u pregovorima s Juventusom, ali na kraju se ipak odlučio za Romu.

Lukaku je upisao 97 nastupa u Seriji A. Postigao je 57 golova i asistirao za 18 golova. Goal.com ističe rečenicu kojom ga je Mourinho nagovorio na dolazak u Romu.

Njih dvojica su sarađivali u Mančester junajtedu, a presudnim za novu saradnju pokazao se telefonski poziv u kojem je Murinjo objasnio Lukakuu kako se on savršeno uklapa u njegovu viziju Rome i istakao mu – Imamo dobru ekipu, samo nam nedostaje šampion u njoj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA liga donela odluku: On je najbolji trener elitnog takmičenja

Trener košarkaša Oklahome Mark Dagnolt proglašen je za najboljeg trenera u NBA ligi, objavilo je to takmičenje. Dagnolt je predvodio...

POVEZANE OBJAVE