BAHAR POSLE LŠ ŽREBA: Očekuje nas šest interesantnih mečeva

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su imena rivala u grupnoj fazi Lige šampiona.

Oni će se od jeseni takmičiti sa Mančester Sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom.

Sa nemačkim i engleskim predstavnikom nisu igrali a protiv Jang Bojsa se pamte dva plej-of susreta iz kvalifikacija za elitno takmičenje.

Na žreb reagovao je Zvezdin trener Barak Bahar

Dugo smo iščekivali žreb, naravno i razmišljali o mogućim rivalima. Svaki tim u Ligi šampiona ima neverovatan kvalitet, možemo da kažemo da smo zadovoljni protivnicima i da nas očekuje šest interesantnih mečeva. Veoma je bitno da se dobro pripremimo, moramo da budemo na visini zadatka kako bismo ostvarili zacrtan cilj, a to je da obezbedimo evropsko proleće. Crvena zvezda je evropski i svetski šampion, potrudićemo se da je reprezentujemo na pravi način, koji je dostojan ovako velikog kluba. Očekuju nas tri utakmice na Marakani, siguran sam da ćemo imati veliku podršku i da će navijači ispuniti tribine. Međutim, ne plašimo se ni mečeva koje ćemo odigrati na gostujućem terenu, Zvezdini navijači su uvek uz ekipu, biće naš dvanaesti igrač i u predstojećoj grupnoj fazi, rekao je on za klupski sajt.

U subotu će biti poznat kompletan kalendar takmičenja. Prvo kolo planirano je za 19. i 20. septembar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan igrač Mege se prijavio za NBA draft

Nakon Nikole Đurišića, Andrije Jelavića i Bogoljuba Markovića, još jedan igrač Mege prijavio se za učešće na ovogodišnjem NBA...

POVEZANE OBJAVE