Završena Partizanova evropska priča: Nordsjeland slavio i u Humskoj (VIDEO)

U okviru revanš meča Lige konferencija između Partizana i Nordsjelanda, gosti su ostvarili pobedu rezultatom 0:1 i u dvomeču protiv crno-belih slavili sa 6:0 ukupnim rezultatom.

Nakon debakla od Nordsjelanda u prvom meču u Danskoj, postalo je jasno da Partizan ne može do grupne faze Lige konferencija. Nisu crno-beli uspeli popraviti utisak iz prvog meča, u 30. minutu gosti su postigli pogodak,

Odličan napad i dodavanje Antmana u pogodak je pretvorio Osman.

Marković je solidnu priliku propustio posle centaršuta sa leve strane, ali nije to bila velika opasnost po gol Hansena koji je lako ukrotio udarac. Probao je i Natho sa distance, ishod je bio identičan, a rezultat na poluvremenu je bio 0:1.

U 68. minutu usledila su dva šuta fudbalera Partizana i dve blokade. Najpre je zaustavljen udarac Belića sa 18 metara, a onda Šćekića unutar šesnaesterca. Pet minuta kasnije, lopta jedva da ide od jednog igrača do drugog. Nije bilo prilika i svi su čekali poslednji zvižduk, a rezultat je do kraja meča ostao isti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

424. nedelja vladavine Novaka Đokovića

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković započeo je danas 424. nedelju vladavine na ATP listi. Srpski teniser sačuvao je...

POVEZANE OBJAVE