Peković o crno-belima: Partizan bi punio halu od 50.000 mesta

Nikola Peković, nekadašnji košarkaš Partizana danas predsednik Košarkaškog saveza Crne Gore, govorio je za Sportal.rs o njegovom voljenom klub i reprezentaciji Crne Gore.

 Crnogorci su ostvarili istorijski uspeh plasmanom u drugu fazu Mundobasketa…

-Ispunili smo očekivanja, normalno, mi smo znali kako nas težak posao očekuje. Stvarno, Meksiko i Egipat su dve dobre ekipe, vidi se da smo odigrali odlično, napravili smo istorijski uspeh i prošli u 16 najboljih na svetu. Što se Litvanaca tiče, momci su bili malo stegnuti, iako nije bilo razloga za to. Napravili smo uspeh, igrali smo za naš merak. Ali opet, drago mi je da se završila prva faza, čekamo petak i idemo dalje, rekao je Peković.

Na pitanje da li prati dešavanja u Partizanu, nekadašnji centar je rekao.

-Pratim, video sam sve… Super što je Kevin Panter ostao, počeli su pripreme. Najveća su očekivanja sa Željkom Obradovićem, nema tu mnogo da se priča o tome. Siguran sam da će on opet da uklopi da bude sve kako treba i nadamo se najboljem

Poseta posebno raduje nekadašnjeg centra Partizana….

– Stvarno je ogromno, čuo sam se nedavno i sa predsednikom Ostojom Mijailovićem. Drago mi je što se publika vratila, oseća se taj kult po celoj Srbiji, i što opet imamo to rivalstvo Partizana i Zvezde.

Peković je prokomentarisao i interesovanje za sezonske karte crno-belih.

– To sam video… Moj prijatelj je predsednik KK Zlatibor i on govori kako treba da napravimo halu od 50.000 mesta. Ovde ima takva od 50.000, baš smo pričali da li bi Partizan mogao da je puni svaku utakmicu. Znam da će biti veliko interesovanje, biće opet neizvesna Evrolige, ušao je ogroman novac, dovode se jaki igrači, pred nama je jedna uzbudljiva sezona”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE