LUDNICA ZADNJEG DANA MERKATA: Milan u foto-finišu dovodi najtraženijeg Hrvata

Hrvatski reprezentativac i levi bek nemačkog Študgarta Bosna Sosa (25), postao je jedan od najtraženijih igrača gungule zadnjeg dana letnjeg pelaznog roka u ligama petice.

Nakon Sevilje i Rome, o čijem smo zanimanju za Sosu već ranije pisali, ugledna Gazeta delo Sport otkriva da se u borbu za njega uključio i sedmerostruki prvak Evrope – Milan.

“Rosoneri žele Sosu kao last minute transfer”, javlja Gazeta i dodaje: “Levi bek je deo ekipe koji Milan želi pojačati u samoj završnici merkata prelaznog roka. No, njegovo dovođenje se prvo mora rešiti Fodea Balo-Turea.”

Sosa je na vrhuncu igračke karijere, a levaci su deficitirani i posebno na ceni. Bek je, ali izrazito ofanzivan. Sosa je u Študgartu došao pre pet godina iz zagrebačkog Dinama za 6 miliona evra.

Od tada je za popularne ‘Švabe’ upisao 114 nastupa, dao je 5 i namestio čak 35 golova. Mnogi ga smatraju jednim od najboljih levih bekova nemačke Bundeslige.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdini kadeti dominantni protiv Partizana!

U velikom derbiju 25. kola Kadetske lige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 4:0. Poveo je domaćin golom...

POVEZANE OBJAVE